Web Toolbar by Wibiya Разходка до Иванчова поляна - Вършец | Блогът на Вършец

Разходка до Иванчова поляна - Вършец

Иванчова поляна град Вършец

Вършец е градът известен със своята красива природа. Днес ще ви покажа не само красива – а приказна природа. Ще ви заведа в една приказка, като в тези на Братя Грим, спокойна, увлекателна и ... истинска. Иванчова поляна – не само историята на тази поляна, но и пътя натам е незабравим.
Сякаш любовта на Иванчо и Тодорка се е пренесла по пътя към поляната като е оставила след себе си само чиста красота и спокойствие. Сега, разхождайки се по пътя мога да поседна на направените наскоро беседки и пейки, да се насладя на спокойствието, нарушено само от песента на птичките и шумоленето на листата на многобройните дървета. А, на самата поляна там, където Иванчо изкубил живота си са изградени шезлонги и беседки на които дори заварих радващи се на слънцето и природата хора. С изненада открих, че има и направена бяла, красива чешма, което много ме зарадва.


Иванчова поляна - Първата беседка
Първата беседка


Маркировка


Проект на Общината

Чешмата на Иванчова поляна
Чешмата на Иванчова поляна


На самата поляна
Посетете Иванчова поляна - гр.Вършец. Наистина си заслужава.

Още снимки тук.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Вършец за мен е символ на здраве, защото с животворните си води къпе и лекува телесни недъзи, а с великолепната си природа възражда преуморената душа, спомага за възстановяването на хармонията между тялото и душата.” (Д-р Дамян Иванов Първият директор на баните и основател на Боровия парк.)